KAJ POČNETE, ko cel`ga kupa stvari NE POČNETE?

ZMT Kaj pocnete www

ŽIVLJENJE V ČASU Koronavirusa (SARS-CoV-2) v Zasavju

V Zasavskem muzeju Trbovlje vas prosimo, da dokumentirate (fotografirate, pišete), kaj počnete zdaj, ko veliko stvari ne smete početi.

Npr. kaj delate doma, kako so videti pospravljene omare, kaj vse ste naredili, česar vam prej ni uspelo, kako doživljate prazne ulice, kako poteka pouk v vaši dnevni sobi, kako izdelujete maske, kakšne so, koliko steklenic razkužila ste že porabili …

Dobrodošli so tudi zapisi, kako vam gre bitka s časom, strahom in z vsem, kar je s seboj prinesel novi virus, kako razmišljate o virusu in naši družbi.

H gradivu dopišite kraj in čas nastanka ter avtorstvo, če pa kdo tega ne želi, lahko ostane tudi anonimen. Gradivo zbiramo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., veseli bomo vsakega prispevka.

Vaše fotografije in zapisi bodo dragoceni dokumenti iz obdobja, ki bo prineslo drugačen pogled na svet in spremenilo naše odnose. Pomembno je, da vse to zabeležimo.
Zbrano gradivo bomo uredili v okviru naše zbirke, izbrane prispevke pa bomo objavili tudi v lokalnih medijih ter v okviru ene izmed prihodnjih razstav.

Za sodelovanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Srečno!

Prejemanje e-Obvestil

Soglasje k politiki zasebnosti:*

captcha 

ZASAVSKI MUZEJ TRBOVLJE
Ulica 1. junija 15
1420 Trbovlje
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
tel.: 030 203101